Доставка

ДОСТАВКА

В Sara Sweidan се стремим да Ви доставим максимално удоволствие от пазаруването.

 

При покупки над 180 лв. – Доставката до цяла България е безплатна!

При заплащане при получаване (с наложен платеж) цените са както следва:

 

Доставка до офис на Еконт: 5.23 лв.

Доставка до адрес, чрез Еконт: 6.54 лв.

Доставка до офис на Спиди: 4.60 лв.

Доставка до адрес, чрез Спиди: 7.00 лв.

* Допълнително се начисляват допълнителни услуги като доставка в точен час и такса наложен платеж.

 

 Към всички пратки получавате автоматично опция Преглед, което означава, че можете да видите артикулите преди да платите. Можете да поръчате пратката да бъде доставена до личния или служебния Ви адрес или да изберете да я получите от офис на Еконт или Спиди във вашия град.  

 

Всички поръчки, получени в сайта ни до 15:00 часа, се обработват на същия ден и доставката се извършва от 2 до 4 работни дни.

Всички поръчки, направени в събота и в неделя, се обработват в понеделник и се доставят на клиента във вторник.

Всички пратки за цяла България се доставят от куриерска фирма Speedy и Еконт.

 

Получавате вашата поръчка до посочения от вас адрес, грижливо опакована от нашия екип. Тъй като искате пълна прозрачност към Вас. Изпращаме с опция преглед, но това не пречи на законовоти Ви право за връщане или замяна в 14 дневен срок

 

Времето за доставка от куриерската компания е 1 работен ден. (изключения правят случаите на забава от страна на куриерската компания и малките населени места, които се обслужват по график на куриера.)

 

Ако желаете поръчката ви да бъде доставена в различно от посоченото по-горе време, моля ни пишете на infosarasweidan@gmail.com или ни се обадете на +359 896 776 994

 

Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени!

 

Имате право да върнете или замените своята закупена стока в 14-дневен срок от дата на получването й (Виж по-долу чл. 50 ал.2 от Закона защита на потребителя).

 

Чл. 50. (Доп. – ДВ, бр. 105 от 2006 г., изм., бр. 41 от 2007 г., доп., бр. 27 от 2013 г., изм., бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на поръчката.

 

Приятно пазаруване!