Замяна и Връщане

Sara Sweidan предлага възможността, ако по някакъв начин не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт, да го върнете и получите заплатената от Вас сума обратно, при условие, че продуктът се върне в оригиналния му вид и качествени характеристики, запазена фабрична опаковка, оригиналните етикети, защити и опаковка, всички придруващи ваучери, документи. Продукти подлежащи на връщане са такива, които не се характеризират като долна част и не са преминали никаква допълнителна обработка / гладене, пране, рязане и други действия нарушаващи цялостта на продукта, както и премахване на съпътстващите продукта оригинални етикети, стикери, без следи от парфюми, дезодорант, ролон и други аромати/. Разходите по връщането на продукт/и са изцяло за сметка на Купувача. 

Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това са за Ваша сметка, а сумата за закупуване става невъзвращаема.Трябва да попълните и изпратите заедно с пратката  този формуляр за замяна или връщане. Важно е имената и тел. номер във формуляра да съвпадат с тези, от които е направена поръчката.

 Търговецът има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство Чл. 57. (Отм. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г., нов - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) - Закон за защита на потребителите - ЗЗП. 

"Чорапогащи, чорапи, бикини, боксерки, прашки, слипове, бодита, долна част бански, цял бански и други продукти, характеризиращи се като долно бельо ( или с прилежаща долна част)  - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна. "

В случаите на дефектна стока или объркан продукт, доставката е за сметка на продавача. 

Продукти, изпратени от клиенти до Нас за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер няма да бъдат приемани! Възстановяването на заплатена сума за закупен продукт се извършва след приемане на пратката от наша страна след като се уверим в нейната цялост и характеристики в срок от 15 работни дни.

Може да върнете закупения продукт/и в рамките на 14 календарни дни от деня на получаване на продукта на следния адрес:

 •  SPEEDY –гр.София, офис 75 (бул.Черни връх 67)

 • адресирано до фирма Сара Суйдан 1 ЕООД

 • Бележка: Моля, не изпращайте пратки с наложен платеж към нас.

При връщане на продукт, моля пишете ни и на e-mail: infosarasweidan@gmail.com

Щом получим от Вас изпратения за подмяна продукт/и и ако той/те отговарят на горепосочените условия за цялост заплатената сума ще бъде възстановена по банков път. При възстановяване на сума по банков път не се удържат допълнителни такси. Срок за възстановяване до 15 работни дни.

Онлайн пазаруването е удоволствие, затова не се притеснявайте, ако даден артикул не е Вашият номер.  Можем да направим корекции – подгъв, стесняване, скъсяване и др. в ателието ни на бул.Джеймс Баучер 33, София.

 • „Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2019 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Новият луксозен бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Sara Sweidan съобщава уникалността и силата на жените чрез дрехите си подходящи за всяка една жена, която знае какво иска и знае как да изрази себе си. Марката работи изцяло с платове и аксесоари със сертифициран произход от Италия. Сара Суйдан е предпочитан дизайнер от стотици дами, защото дрехите които тя твори, подчертават фино женствеността на всяка жена, като я провокират да се чувства красива и уверена в тях. Качеството и изработката са на най-високо ниво, а уникално рисуваните от дизайнерката мотиви са трансферирани върху платовете. ♥

За Модата с Любов

Корицата на новият брой на списание „Кенгуру”

е запазена за едно от обещаващите имена в българската мода Сара Суйдан и децата ѝ Киара и Петър. В навечерието на 8 март Сара споделя с читателките препоръки за ослепителна визия и представя модните тенденции за тази година.

 • Красивата и безумно талантлива дизайнерка Sara Sweidan, вече може да се похвали с поредно отличие, което грабна преди броени дни.

  Sara Sweidan получи наградата „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите CODE FASHION AWARDS, които се състояха на 24 юни, в хотел Маринела, зала ЕФЕ. Събитието събра популярни личности от цяла България. По време на събитието, Сара представи тринадесет модела от новата си колекция.

 • Sara Sweidan с престижна награда от Code Fashion Awards

 • Sara Sweidan стана “Знаменитост на годината” в категория “Дизайнер”

  В първият ден от месец октомври се проведе бляскатавото събитие “Знаменитост на годината” 2020.

  В категория “Дизайнер”, наградата получи Сара Суйдан. Това е един абсолютно заслужен приз, защото много родни знаменитости залагат именно на марката “Sara Sweidan”. Популярната дизайнерка създава шедьоври, които бързо биват оценени от дамското съсловие в България.

  За благотворителната кауза, която бе в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми чрез фондация ,,Искам бебе”,Сара дари тоалет от своята колекция.