Замяна и Връщане

Sara Sweidan предлага възможността, ако по някакъв начин не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт, да го върнете и получите заплатената от Вас сума обратно.

Условия за връщане и замяна:

  • Продукта е в оригиналния му вид и качествени характеристики, запазена фабрична опаковка, оригиналните етикети, защити и опаковка, всички придруващи ваучери, документи.
  • Продукти подлежащи на връщане са такива, които не се характеризират като долна част и не са преминали никаква допълнителна обработка / гладене, пране, рязане и други действия нарушаващи цялостта на продукта, както и премахване на съпътстващите продукта оригинални етикети, стикери, без следи от парфюми, дезодорант, ролон и други аромати/.
  • Разходите по връщането на продукт/и са изцяло за сметка на Купувача. 

Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това са за Ваша сметка, а сумата за закупуване става невъзвращаема.

Трябва да попълните и изпратите заедно с пратката  този формуляр за замяна или връщане. Важно е имената и тел. номер във формуляра да съвпадат с тези, от които е направена поръчката.

 Търговецът има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство Чл. 57. (Отм. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г., нов - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) - Закон за защита на потребителите - ЗЗП. 

"Чорапогащи, чорапи, бикини, боксерки, прашки, слипове, бодита, долна част бански, цял бански и други продукти, характеризиращи се като долно бельо ( или с прилежаща долна част)  - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна. "

В случаите на дефектна стока или объркан продукт, доставката е за наша сметка. 

Продукти, изпратени от клиенти до Нас за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер няма да бъдат приемани! Възстановяването на заплатена сума за закупен продукт се извършва след приемане на пратката от наша страна /получаване на имейл с потвърждение/ след като се уверим в нейната цялост и характеристики. Обработката на върнатата стока и възстановяването на сумата по банков път се извършват в срок от 14 работни дни.

Може да върнете или замените закупения продукт в рамките на 14 календарни дни от деня на получаване на продукта на следния адрес:

  •  SPEEDY –гр.София, офис 75 (бул.Черни връх 67)

  • адресирано до фирма Ванила Концепт ЕООД

  • Бележка: Моля, не изпращайте пратки с наложен платеж към нас.

При връщане на продукт, моля пишете ни на e-mail: infosarasweidan@gmail.com и приложете попълнен формуляр за връщане към пратката

Щом получим от Вас изпратения за подмяна продукт/и и ако той/те отговарят на горепосочените условия за цялост, ще изпратим обратно замененият артикул.

Онлайн пазаруването е удоволствие, затова не се притеснявайте, ако даден артикул не е Вашият номер.  Можем да направим корекции – подгъв, стесняване, скъсяване и др. в ателието ни!

  • „Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2019 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Новият луксозен бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Sara Sweidan съобщава уникалността и силата на жените чрез дрехите си подходящи за всяка една жена, която знае какво иска и знае как да изрази себе си. Марката работи изцяло с платове и аксесоари със сертифициран произход от Италия. Сара Суйдан е предпочитан дизайнер от стотици дами, защото дрехите които тя твори, подчертават фино женствеността на всяка жена, като я провокират да се чувства красива и уверена в тях. Качеството и изработката са на най-високо ниво, а уникално рисуваните от дизайнерката мотиви са трансферирани върху платовете. ♥

За Модата с Любов

Корицата на новият брой на списание „Кенгуру”

е запазена за едно от обещаващите имена в българската мода Сара Суйдан и децата ѝ Киара и Петър. В навечерието на 8 март Сара споделя с читателките препоръки за ослепителна визия и представя модните тенденции за тази година.

  • Красивата и безумно талантлива дизайнерка Sara Sweidan, вече може да се похвали с поредно отличие, което грабна преди броени дни.

    Sara Sweidan получи наградата „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите CODE FASHION AWARDS, които се състояха на 24 юни, в хотел Маринела, зала ЕФЕ. Събитието събра популярни личности от цяла България. По време на събитието, Сара представи тринадесет модела от новата си колекция.

  • Sara Sweidan с престижна награда от Code Fashion Awards

  • Sara Sweidan стана “Знаменитост на годината” в категория “Дизайнер”

    В първият ден от месец октомври се проведе бляскатавото събитие “Знаменитост на годината” 2020.

    В категория “Дизайнер”, наградата получи Сара Суйдан. Това е един абсолютно заслужен приз, защото много родни знаменитости залагат именно на марката “Sara Sweidan”. Популярната дизайнерка създава шедьоври, които бързо биват оценени от дамското съсловие в България.

    За благотворителната кауза, която бе в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми чрез фондация ,,Искам бебе”,Сара дари тоалет от своята колекция.