Замяна и Връщане

Замяна и Връщане

Онлайн пазаруването е удоволствие, затова не се притеснявайте, ако даден артикул не е Вашият номер. Можете да върнете или да замените с друг размер или друг артикул Вашата покупка, в срок от 14 дни след получаването й.

С всяка покупка от Sara Sweidan Вие получавате възможност да разгледате, докоснете и пробвате дрехите ни, както и да се уверите, че са изработени от високо качествени и уникални материи! Имате право на безплатни корекции – подгъв, стесняване, скъсяване и др. в луксозният ни шоурум на бул.Джеймс Баучер 33, София.

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

1. Върнатите артикули трябва да са със запазен търговски вид, да са придружени с оригиналните етикети, защити и опаковка, всички придруващи ваучери, документи, както и разбира се, артикулите да са във вида, в който са доставени без да са носени или подлагани на третиране, пране, опушени с цигарен дим, парфюмирани и т.н. Продукти подлежащи на връщане са такива, които не се характеризират като долна част.

Чорапогащи, чорапи, бикини, боксерки, прашки, слипове, бодита,долна част бански, цял бански и други продукти, характеризиращи се като долно бельо ( или с прилежаща долна част)  – НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна. (Според действащото законодателство чл. 57 от Закон за защита на потребителите ЗЗП) 

2. Трябва да попълните и изпратите заедно с пратката  този формуляр за замяна или връщане. Важно е имената и тел. номер във формуляра да съвпадат с тези, от които е направена поръчката.

3. Екипът на www.sarasweidan.bg да е уведомен писмено, че пратката ще бъде върната на имейл infosarasweidan@gmail.com

 

Условия за връщане:

В случай, че не сте удоволетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената от Вас стока в срок от 14 дни от получаването й (Артикули изработени по индивидуални размери не подлежат на връщане и замяна!). В такъв случай, трябва да попълните и изпратите заедно с пратката този формуляр

Условия за замяна:

В случай че желаете да смените покупката си с друг размер или друг артикул, трябва да попълните и изпратите заедно с пратката този формуляр След като получим артикула, който желаете да върнете, ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания.

В случай на дефект, ние коригираме за наша сметка.

 

Нужно е само да посетите удобен за вас офис на куриерски фирми SPEEDY или ЕКОНТ и да изпратите пратката към следните адреси:

За ЕКОНТ – гр.София офис Кръстова Вада

За SPEEDY –гр.София, офис 75 (бул.Черни връх 67)

адресирано до фирма Сара Суйдан 1 ЕООД тел. +359 896 776 994

Бележка: Моля, не изпращайте пратки с наложен платеж към нас.

Възстановяване на сумата ще получите по банков път до 14 работни дни. Транспорта е за сметка на клиента, освен в случай на дефект на стоката. Благодарим Ви, че ни се доверихте!